Over ons

Dream Stream Radio komt voort uit een samenwerking van een aantal Dj’s die als een vaste kern al meer dan 35 jaar radio ervaring hebben.

Het was in 1988 toen de huidige kern van Dj’s zich gingen bundelen bij de start van Delta Radio Rotterdam legaal op de Rotterdamse kabel. Delta Radio Rotterdam kwam voort uit het brein van Ron van Putten (Jaap Luyk) en had een aantal jaar flink succes. Het station had zelfs een eigen “Alarmschijf” en zo had Delta Radio Rotterdam zijn eigen “Trendsetter” die nu nog steeds op Dream Stream Radio een vast aandeel heeft in de non-stop rotatie maar ook in de live programma’s.

De introductie van internetradio heeft ervoor gezorgd dat Delta Radio Rotterdam een doorstart maakte op het internet. Onderleiding van Marco van der Stokker heeft Delta Radio Rotterdam een aantal jaar op internet radio gemaakt. Soms moet je als radiostation een andere wending nemen en het format en dergelijke onder de loep nemen en kiezen voor een ander format en naam.

Na een kleine stop en vanuit het gevoel dat radio-bloed kruipt waar het niet gaan kan, werd na RadioAM5 Dream Stream Radio Rotterdam opgericht. Dream Stream Radio is nu 24/7 te beluisteren. Met een club Dj’s die met veel energie en passie voor radio en muziek gaan waar jij als luisteraar van mag genieten.