Hij is in de ochtend!

Van maandag t/m vrijdag is hij vanaf 10:00 uur te beluisteren op Dream Stream Radio Rotterdam. Naast vele items weet hij je te vermaken met 2 uren muziek. Stem is af op:

Mok, dames en mannen t-shirt

Iedere man of vrouw verdient af en toe een bijzonder cadeau. Een persoonlijk cadeau zal dan worden gewaardeerd. Juist door de persoonlijkheid van het cadeau zal je zien dat jij echt je best hebt gedaan om iemand te verrassen. Probeer te ontdekken wat iemand leuk vind en waar iemand naar luistert. Dan weet je al snel wat je kunt geven. Wij van Dream Stream Radio Rotterdam hebben sinds kort een mok een dames of/en mannen t-shirt. Nu te bestellen bij Dream Stream Radio Rotterdam. Een muziekprogramma voor jong en oud.

De liedjes worden drie om drie gedraaid met het geringe woord van Ron van de Steen. Naast veel muziek kent het programma een aantal muziekonderdelen zoals: “De Grote en Kleine Hit”, (een hit allebei uit hetzelfde jaar) “The Jukebox Classic” (een liedje uit de oude jukebox van de jaren ’50, ’60 of ’70). Gewoon even wat oude jeugdherinneringen ophalen uit een bevlogen tijd. Speciaal voor pa en ma? En tot slot “De Ouwe Lullenplaat” (een dikke hit uit de jaren ‘80 of ’90 met informatie over de artiest.

Bezoek de pagina "In het spionnetje"  en lees de meest opvallende onderwerpen en laat je verrassen door de zienswijzen van journalist Aad van der Struijs. 

De dag tikt door

Van maandag t/m vrijdag speciaal voor jouw geselecteerd. De lekkerste Non-Stop muziek. Muziek voor op het werk, thuis of op je vakantiebestemming. Voor zover dat in deze tijd kan. Geniet tussen 13:00 - 17:00 uur van "De dag tikt door".

 

Collega’s gezocht!

Rotterdam is een bruisende stad met prachtige bezienswaardigheden, dynamische haven en veel bedrijvigheid. Wij van Dream Stream Radio Rotterdam maken volwaardige radio op het internetplatform. Om daar dagelijks aan te voldoen hebben wij een enorme taak die wordt gedragen door inspirerende vrijwilligers. Voor uitbreiding van onze radioprogrammering en internetplatform hebben we nog veel meer gemotiveerde toppers nodig die een hart hebben voor media. Lijkt het je wat? Dit is je kans! Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze groep mensen en heb je ervaring of zou je enorm graag willen leren? Stuur ons dan een motivatie bericht.

Gratis wallpaper downloaden

Een wallpaper is te gebruiken als achtergrond op je beeldscherm voor je computer. De gratis wallpaper van Dream Stream Radio Rotterdam is nu te downloaden. We gebruiken een dusdanige resolutie die toereikend is voor een perfect beeld. Het vraag wel wat interne geheugen als van je grafische kaart van je computer. Wees daarop voorbereid. Klik op wallpaper en de afbeelding wordt geopend. Dan opslaan en als bureauachtergrond selecteren.

Timewarp

In Timewarp neemt Ron de Leeuw je mee op een muzikale tijdreis die gaat van de seventies tot het heden. Vaste items in Timewarp zijn: Het Hollands Product Van Toen, de Super 70’s Classic, de Timewarp 1 by 2, Muziek Met Publiek, Timewarp Connection, de Speedtrack, de Timewarp Forgotten Classic, de Transformation en de Timewarp Extended.

Verder in Timewarp opmerkelijke berichten en muzikale feitjes en weetjes. Timewarp is er elke maandag en donderdag van 19:00 t/m 21:00 uur.

Elke week wordt er door ons team gezamenlijk een keuze gemaakt voor het kiezen van een promo song. Dat kan zowel internationaal als een nationaal nummer zijn. Wij van DSRR geven getalenteerde potentiële bands en artiesten de gelegenheid zichzelf bij DSRR te promoten. Stuur je info en materiaal naar ons op, of neem eerst contact met ons op.

Find Your Music!

Vanaf 1 september is "Dream Stream Radio" van start gegaan. Na onze proefuitzendingen is er inmiddels een aardig programma aanbod te beluisteren. Wij hopen op je aanwezigheid en dat je elke dag geniet van onze muziek. Dream Stream Radio

De "Disco & Funk" show

Wat doen we in de Disco & Funk Show, dit programma zit vol met unieke remixen en speciale versies van oude en nieuwe disco, funk, disco van nu en uit de jaren 70, 80 en 90. Vaste items in deze show zijn: DJ Sies met zijn nieuwste remixen, de Ben Liebrand mini mix en 'Starguard Disco Reinvended tracks' en de nieuwste soul tracks. Dit en nog veel meer in handen van Johan Duivesloot. Zaterdagavond van 20:00 t/m 22:00 uur.

Verzoeknummer

Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Is het mogelijk om een verzoeknummer aan te vragen bij Marco van de Stokker. Zowel voor jezelf als voor iemand anders die via het internet luistert. Verras een familielid, vriend of een kennis met haar of zijn favoriete nummer. Ga naar contact en dien je aanvraag in.

Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Is het als het bedrijf mogelijk de koffiebreak Top 3 aan te vragen. Samen met je collega's genieten van ieders favoriete nummer. Vertel ons in het kort waarom dit nummer en voor wie. Luister via het internet naar Dream Stream Radio en geef je koffiebreak Top 3 aan ons door.

25000onon

De Hollandse uren

Nog even geduld. Maar de Dream Stream Radio Rotterdam zal dit jaar ruim aandacht besteden aan het Nederlandse lied. In het weekend besteden we ruim 2 uur aan Nederlandse producties. Ben jezelf een zanger of zangeres van het Nederlandstalige lied kom dan in actie. Want wij geven je airplay. Zodat het publiek kennis kan maken met je repertoire.