Hometrendsetter

Mark Knight & Beverley Knight – Everything’s Gonna Be Alright

    Mark Knight & Beverley Knight - Everything's Gonna Be Alright   Mark Knight , Toolroom's eigen label, heeft de

P!nk – All I Know So Far

 

 

Mark Knight & Beverley Knight – Everything’s Gonna Be Alright

 

Mark Knight , Toolroom’s eigen label, heeft de release aangekondigd van zijn nieuwe single ‘ Everything’s Gonna Be Alright ‘, een geweldige hit en de eerste single van zijn aankomende debuutalbum.

 

‘ Everything’s Gonna Be Alright ‘, dat al heel lang in de maak is, bevat zang van Beverley Knight en het London Community Gospel Choir , die samen een krachtige boodschap van positiviteit, solidariteit en hoop dat het snel goed komt.

Mark Knight, die bekend staat om het uitbrengen van clubrecords van hoge kwaliteit, is teruggekeerd naar zijn roots en creëerde de geluiden en platen die hem hielpen de DJ te worden die hij nu is. ‘ Everything’s Gonna Be Alright ‘ is meteen een hit uit zijn uitgebreide collectie klassieke Funk-, House-, Soul- en Disco-platen uit de jaren 70 en 80. Als resultaat van Marks authentieke productie-esthetiek zit de melodie vol nostalgische momenten.

Week 19

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0