Hometrendsetter

Trendsetter: Celeste – Love Is Back

Elke week wordt er door ons team gezamenlijk een keuze gemaakt voor het kiezen van een promo song. Dat kan zowel internationaal als een nationaal numm

Trendsetter: Tame Impala – Is It True

Elke week wordt er door ons team gezamenlijk een keuze gemaakt voor het kiezen van een promo song. Dat kan zowel internationaal als een nationaal nummer zijn. Wij van DSRR geven getalenteerde potentiële artiesten de gelegenheid zichzelf bij DSRR te promoten.

Jij als luisteraar van Dream Stream Radio mag zijn of haar tip altijd doorgeven.

Celeste – Love Is Back

Op de laatste dag van haar doorbraakjaar brengt Celeste Epiphany Waite nóg een nummer uit: Love Is Back. De track werd live gespeeld op BBC Two en staat ook op Celestes debuutalbum Not Your Muse, dat op 26 februari in de schappen ligt. Op dat album staan Little Runaway en I Can See The Change overigens niet, de singles die ze dit jaar samen met A Little Love, I’m Here, Stop This Flame en Hear My Voice uitbracht (laatstgenoemden staan allen wel op Not Your Muse). In ieder geval is het tof dat de Britse zangeres ons alvast weer een voorproefje van de plaat geeft, en dat het dan ook nog zo’n soulful, fijn liedje mag zijn zorgt voor een zeer mooie Trendsetter.

Week 1 | Dream Stream Radio Rotterdam

3.7
OVERALL SCORE
Aantal sterren
2 user votes x 3.0

COMMENTS

WORDPRESS: 0