Hometrendsetter

Trendsetter: Netsky & Hybrid Minds – Let Me Hold You

Elke week wordt er door ons team gezamenlijk een keuze gemaakt voor het kiezen van een promo song. Dat kan zowel internationaal als een nationaal numm

Trendsetter: Celeste – Love Is Back

Elke week wordt er door ons team gezamenlijk een keuze gemaakt voor het kiezen van een promo song. Dat kan zowel internationaal als een nationaal nummer zijn. Wij van DSRR geven getalenteerde potentiële artiesten de gelegenheid zichzelf bij DSRR te promoten.

Jij als luisteraar van Dream Stream Radio mag zijn of haar tip altijd doorgeven.

Netsky & Hybrid Minds – Let Me Hold You

Week 48 | Dream Stream Radio Rotterdam

Dansmuziekicoon Netsky heeft de drum & bass-scene stormenderhand veroverd sinds de aankondiging van zijn langverwachte terugkeer naar Hospital Records voor zijn vierde studioalbum. ‘Second Nature’ vertegenwoordigt Netsky’s eeuwige liefde voor zijn D & B-roots die schokgolven hebben veroorzaakt in de dansgemeenschap. Zijn reis is rond, want zijn gloednieuwe plaat markeert het 10-jarig jubileum sinds zijn titelloze Hospital-debuut, met samenwerkingen op de 18-track langspeler van Sub Focus, Becky Hill, Rudimental, Hybrid Minds en Urbandawn om een naam te noemen. weinig. ‘Second Nature’ is bedoeld als een opmerkelijke en baanbrekende release voor drum & bass-liefhebbers over de hele wereld.

Met zijn klassieke vloeibare geluid in 2020 samen met het Nieuw-Zeelandse wonderkind Montell2099, die heeft samengewerkt met onder meer Diplo, 21 Savage, Lil Wayne en Mr.Carmack, ontmoet toekomstige bas en Netsky’s kenmerkende soulvolle groove op ‘Mixed Emotions’, een eerbetoon aan Nieuw-Zeeland en de liefde en steun die hij daar de afgelopen tien jaar van zijn carrière als artiest en dj heeft gekregen.

De meervoudig Brit Award-winnende drum & bas-krachtpatser Rudimental en hun officiële zanger Afronaut Zu springen in beeld voor ‘Blend’, waarin groove-gevulde vocalen worden uitgerold naast een gladde baslijn, levendige trompetten, Netsky’s feel-good melodieën en Rudimental’s kenmerkende opbeurende stijl.

Covering van de Deniece Williams-klassieker, ‘Free’ doet denken aan Netsky’s liefde voor funk & soul, geïntroduceerd door zijn vader vanaf jonge leeftijd, die ook voelbaar is in ‘I Choose You’ (een cover van Willie Hutch’s ‘I Choose You) en ‘Everybody Loves The Sunshine’ (feat. Chantal Kashala & Daddy Waku) ‘(voor Roy Ayers’ Everybody Loves The Sunshine ‘). ‘Free’ neemt je mee terug naar de originele geluiden van Netsky met een kenmerkende vloeibare baslijn en een onvergetelijke koperen topline, terwijl oprechte vocalen en old school breakbeats het nummer samenbinden tot een nostalgisch nummer doordrenkt met de geluiden van vandaag.

‘Look At Me Go’ bevat breakbeat en Britse hardcorekampioen Darren Styles. Deze ‘four to the floor slammer’ met zijn bonkende kickdrum en pakkende vocale sample heeft al ondersteuning gekregen van onder meer Sub Focus en Dimension. Samen met Hospital’s eigen Urbandawn, ziet ‘Power’ de epische botsing van twee zwaargewichten als halftime drums en een klappende contrabas kick de jam op gang, gevolgd door de overname van zinderende synths en sonisch verschroeiende drums.

‘Destiny’ is een dansvloer anthem met een hoog voltage, aangezien Netsky de krachten bundelt met mede-drum & bass-stoere Sub Focus met Jozzy op de zang. Big room synths injecteren energieke vibraties op deze opwindende snit die echt een samenwerking is van legendes. Plus, soulvolle piano’s worden gecombineerd met de verenigende vocalen van Becky Hill terwijl ze teruggooit naar haar tweede natuur, en haar eerste drum & bass-nummer sinds enkele jaren siert op de oprechte knaller ‘Hold On’.

4.3
OVERALL SCORE
Aantal sterren
3 user votes x 4.0

COMMENTS

WORDPRESS: 0